DAQUIAQUÍ… TREKKINGS I VIATGES PEL MÓN

Un bloc sobre muntanyes amb l'excusa dels viatges

Declaració d’intencions (Sanana, Moluques)

3 comentaris

Quan vam agafar el primer bus amb hora de sortida ens van dir que el bus sortia a les 8:30h, pero que fossim alli a les 9h. De seguida vam veure que els transports a Indonesia no seguirien estrictament l’horari marcat.

Des de llavors, hem agafat diversos busos, bemos (microbusos), barques i ferris, i certament, cap d’ells ha sortit a l’hora estipulada.

L’arc del temps d’espera ha variat des de les sis hores d’espera per la sortida d’un bus, fins a la hora per un bemo (per un trajecte de 15min.). Pero la mitjana podriem dir que s’acosta a les 3 hores. Tres hores vam esperar al ferry cap a Sulawesi, prop de tres hores mes pel ferry a Ternate, tres pel ferry a Sanana, dues hores llargues per un bus a Palu, dues hores mes per una barca… I no es que ens estiguessim esperant sols la sortida degut a malentesos per l’idioma, no. Alli esperant amb nosaltres, multitud d’indonesis esperant estoicament la sortida del transport corresponent.

Tambe pot ser que enlloc d’hores, el temps d’espera es converteixi en dies. Aixo es el que ens passa ara. Som a Sanana, a les Moluques, esperant un vaixell que ens porti fins a Namlea, des d’on pretenem algun dia arribar Ambon.

Quan vam arribar aqui divendres ens van fer anar a registrar-nos a la comisaria de policia (un registre per cert innecessari i pel qual ens volien cobrar 35 euros). Alli vam anar a parar a l’oficina del Cap d’Intel.ligencia amb qui vam parlar sobre les nostres intencions. Despres de que el Cap fes alguna trucada i envies a un subordinat a consultar els horaris del vaixell que voliem agafar, ens va dir que el vaixell sortiria dilluns. Som a dimarts, i el vaixell encara ni ha aparegut pel port.

Quan ni el cap d’Intel.ligencia d’una ciutat pot esbrinar quan sortira un vaixell, vol dir que els horaris, a Indonesia, no son mes que una declaracions d’intencions.

Sanana, 21 de juliol de 2008

Autor: Senderisme en tren

Aficionat a l'excursionisme i als viatges.

3 thoughts on “Declaració d’intencions (Sanana, Moluques)

  1. >holaaam’ha recordat aquell acudit de l’eugenio:oiga, es la central de inteligencia???locualo???de tota manera, quina enveja hem feu….:-)))

    M'agrada

  2. >I despres diuen que els espanyols son informals, ja!La paciencia es una virtut!!!

    M'agrada

  3. >jajaja… perque depsres me digeu que soc inpuntual jajajajaja

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s